Restaurant
De Tramhalte

Kaart*

*onze menukaart verandert iedere 3 maanden

Voorgerechtjes

    • Romige vissoep met Noorse garnaaltjes

    • Provençaalse tomatensoep

    • Courgettesoep
    • Dungesneden Serranoham met meloen, cumberlandsaus en geroosterde pitjes
    • Niçoise salade; rauw gemarineerde tonijn, oersla, gekookt eitje, boontjes en ansjovismayo

    • Poké bowl van sushi rijst, zalm, sojaboontjes, wakame en wasabicréme

    • Rundercarpaccio met truffelcreme en Parmezaanse kaas

    • Wrap gevuld met gerookte zalm, pesto en roomkaas

    • Notenhammetje met champignons, salie en walnotencrunch

    • Tomaatje gevuld met garnalensalade en cocktailsaus

    • Gegrilde aubergine met blauwschimmelkaas en tomatencompote

    • Rosé gebraden kalfsrosbief met tomatencrostini, avocado en jalapeno peper

    • Couscoussalade met gekruide kip reepjes en ras el hanout mayonaise

    • Oosterse noodlesalade met roergebakken biefpuntjes, taugeh en sesamdressing

    • Fritata van spinazie, champignons en feta kaas met rucola salade en tapenade van zwarte olijven

    • Frisse salade van tomaat, komkommer, rode ui en kruidenvinaigrette met krokante mozzarella

    • Sojaboontjes met zeezout

      Afwisselende seizoensgerechtjes kunt u vinden op onze tafelkaartjes en in de tablet.                                                     

    • Gazpacho, gekoelde tomatensoep, met zoetzure komkommer en gemarineerde grote garnaal
    • Coppa di parma met feta kaas, mango en balsamicosiroop

    Hoofdgerechtjes

    • Zalmkoekje met romige prei en saffraancréme
    • Gepofte aardappel met pikante chorizo en zure room
    • Kippendij in satesaus met gebakken uitjes en Atjar
    • Beef Stroganoff
    • Gefrituurde garnalen met pikante chilisaus
    • Varkensmedaillon met champignonroomsaus
    • Huisgemarineerd spareribje met teriyaki saus
    • Vietnamese loempia met mango chutney
    • Runderstoof met champignons en een pasteitje
    • Roergebakken grote garnalen met kruiden-knoflookolie
    • Portie kibbeling met frisse remoulade saus
    • Runderhamburger met ceddar kaas en tomaten relish
    • Krokante kip met kruiden en smokey bbq saus
    • Gekruid speklapje met chimicurri saus
    • Spaghetti met kreeftensaus, rose garnaaltjes en Parmezaanse kaas
    • Groente kroketjes met piri piri dip
    • Schnitzeltje met keuze uit stroganoff of champignonsaus
    • Witvis omwikkelt met pancetta spek, spinazie en yoghurt-kruiden creme
    • Geitenkaas ravioli met doperwtjes, munt-kruidenolie en pecorino schuim
    • Gefrituurde inktvisringen met groene kruiden aioli                                                                                                  Afwisselende seizoensgerechtjes kunt u vinden op onze tafelkaartjes en in de tablet.                                           
    • Broodje met huisgemaakte pulled porc, streaky bacon en pittige paprikamayonaise
    • Lamsworstje met créme van wortel en fijne provençaalse groenten
    • Mozzarella sticks met paprika aioli
    • Bitterballen van Herefords rund met mosterd dip

    Nagerechtjes

    • Mousse van banaan en kardamom met bastogne koekjes en karamelsaus
    • Créme brûlée met vanille-ijs
    • Rood fruit taartje met citroen créme en witte chocolade
    • Parfait van mango en maracuja met vanille-hangop
    • Chocolademousse met slagroom en chocoijs
    • Panna cotta met bramen en amandel
    • 2 bolletjes vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom hoorntje
    • Vers fruitsalade met mango sorbet en muntkoekje                                                                                                    Afwisselende seizoensgerechtjes kunt u vinden op onze tafelkaartjes en in de tablet.                                              
    • Zomerse smoothie van watermeloen en rood fruit met lolly van yoghurtijs
    • Chocolade brownie met verse aardbeien en vanille-ijs

    Bijgerechtjes

    • Mandje oerfrites met kruiden

    • Aardappel rosti

    • Gemengde salade

    • Broodjes met aioli, verse kruidenboter en tomatentapenade

    Menukaart kinderen

    • Salade met meloen en ham
    • Salade met krokante kip
    • Tomatensoep met balletjes
    • Frikandel met friet
    • Kroket met friet
    • Mini kidz burger met friet
    • Kipsaté met pindasaus en friet
    • Kibbeling met friet
    • Poffertjes met poedersuiker
    • Pannenkoekje met poedersuiker
    • Piratenkistje met roomijs
    • Smurfenijs met verassing
    • Kinderijsje
    • Snoepzakje

    Vroegboekactie

    Onbeperkt genieten voor maar € 24,50 per persoon!
    Tafel beschikbaar tot 19.00 uur (ontvangst vanaf 16:30)

    Alleen op zaterdag en niet geldig op feestdagen.
    Vermelden bij reservering
    Heeft u een allergie of volgt u een bepaald dieet, laat het ons weten.

    Wij hanteren diverse bestelformuliertjes passend bij uw allergie of dieet.

    * Uiteraard werken we bij De Tramhalte veilig en schoon. Helaas betekent dit niet, dat wij kunnen garanderen dat onze gerechtjes nooit sporen van een allergeen bevatten.

    Reserveren

    Bij de Tramhalte kunt u 24/7 online reserveren. Mocht u er online niet uitkomen of heeft u een vraag voor ons,  Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wanneer u een online reservering wilt plaatsen, kunt u tot 16:00 uur op de dag zelf online reserveren. U kunt online voor maximaal 8 personen reserveren. Na 16:00 uur of bij meer dan 8 personen verzoeken wij u telefonisch te reserveren. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 077-8512970 Geen beschikbaarheid? Bel ons voor de laatste plaatsen! 

    Let op:

    Uw online reservering is pas definitief nadat u een bevestigingsmail hebt ontvangen.

    Online reserveren

    Openingstijden

    MAANDAG
    Gesloten

    DINSDAG T/M VRIJDAG
    17:00u – 23:30u

    ZATERDAG - ZONDAG
    16:30u - 23:30u

    Tot 22.00 uur zijn de voor- hoofdgerechten te bestellen en tot 22.30 uur de nagerechten.

    Adres

    Restaurant De Tramhalte

    Antoniusplein 4
    5921 GV Venlo

    Heeft u nog vragen?

    informatie: info@tramhaltevenlo.nl
    reserveren: reserveren@tramhaltevenlo.nl
    telefoon: 077-8512970