Restaurant
De Tramhalte

Concept

Concept

Onbeperkt genieten van de lekkerste gerechten in een sfeervolle ambiance, dat kan bij restaurant de Tramhalte. Wij serveren kleine tapas gerechtjes uit vele internationale keukens. In verschillende rondes bestelt u gerechtjes die wij aan tafel serveren. Per ronde mag iedereen 2 gerechtjes bestellen. Bijgerechten mag u onbeperkt bijbestellen. U kunt voor- hoofd- en nagerechten door elkaar bestellen. Naast onze reguliere menukaart serveren wij verschillende specials.

Doordat wij bij de Tramhalte niet werken met een tijdslimiet, is dit concept ideaal voor een avondvullend uitje met je geliefde, vrienden, familie of collega’s.

U bent van harte welkom om kennis te komen maken met dit geweldige concept!

Wij nodigen u graag uit voor een onbeperkt tapas ervaring
bij Restaurant De Tramhalte in Venlo-Blerick!

Reserveren

Bij de Tramhalte kunt u 24/7 online reserveren. Mocht u er online niet uitkomen of heeft u een vraag voor ons,  Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wanneer u een online reservering wilt plaatsen, kunt u tot 16:00 uur op de dag zelf online reserveren. U kunt online voor maximaal 8 personen reserveren. Na 16:00 uur of bij meer dan 8 personen verzoeken wij u telefonisch te reserveren. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 077-8512970 Geen beschikbaarheid? Bel ons voor de laatste plaatsen! 

Let op:

Uw online reservering is pas definitief nadat u een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Openingstijden

MAANDAG
Gesloten

DINSDAG T/M DONDERDAG
17:00u – 23:30u

VRIJDAG T/M ZONDAG
16:00u – 23:30u

Tot 22.00 uur zijn de voor- hoofdgerechten te bestellen en tot 22.30 uur de nagerechten.

Adres

Restaurant De Tramhalte

Antoniusplein 4
5921 GV Venlo

Heeft u nog vragen?

informatie: info@tramhaltevenlo.nl
reserveren: reserveren@tramhaltevenlo.nl
telefoon: 077-8512970